October 31, 2008

emporium rama rama

well..ini nama yang aku plan utk kedai online. tp macam x sesuai jer..emporium rama rama, tp jual hasil laut.kahkahkah...lantak lah yg penting rama-ram mesti ada. Insya Allah by next month, aku akan start jual all the hasil laut yang ada kat Pangkor. Dalam masa yg sama gak aku nk amik satu tapak kat pasar malam utk jual the product, selain dpt tambah income, aku x lah bosan dok kat umah je on weekend. Aku pun dpt gak promo hasil laut Pangkor ni. Moga impian ni akan terlaksana lah...Amin...

1 comment:

Izza Cactus said...

wahh..ader blog ropenye...huhu..nk jd bizneswoman plak?bagus2...gud luck yer ayang...ekekkeke =p