May 27, 2009

KAD JEMPUTAN


Alhamdulillah, lebih kurang lagi 2 minggu jer majlisnya & sekarang masa yg terbaik utk edaran kad..mcmana pun utk opis...not yet. don't uoallss think too early ?

But, utk all my frenzzz yg berterabur di seluruh muka bumi ni telah ku edarkan n dah terima ponnn....

nieza : pepel giteww...1st time tgk kad kawen 1 map

kengkawan asrol : wah...kaler pepel tuuuuuu

mau tau la...very simple map...kiri umah aku..kanan umah asrol...hehhehe...tu skala berapa pon x tau lah...yg pasti..x de nya aku bole lari2 anak dari umah aku ke umah asrol tu...mau lecah ketiak.

Kalau pasal kaler pepel tu..dah tau aku suka kan....lagi mau tanya...

Kitorang ni satu pulau jer..lain2 kampung n jaraknya jauh dalam erti kata berjalan kaki..kot naik keta memang lah x jauh.

No comments: