August 15, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI



Selama ni aku hanya pembaca setia & antara follower terawal blog mr.ben ashaari ni. tp aku tak pernah join kelab blogger yg dibuat coz asal blog aku adalah utk personal saja. Tp, hasben tanya, kalau personel awat bagi ramai org baca (public)..maksudnya, buat private la. Urmmm...betoi gak.

Tapi...aku x mau private coz ada entry yg mungkin info yg leh dikongsi dengan org lain. So, bila tgok kejayaan yg sangat pantas ben ashaari ni, hasben suruh join je kelab blogger tu.Tapi aku tak berminat coz aku ni dah la tak rajin update blog & as said..blog ni just utk suka2 ajer.

Semalam bila duduk minum2 ngan ben, zila & hasben pas terawih kat Masjid Putra..ada diskus pasal dunia blog ni. Hasben sampai plan nk buat blog dia sendiri.Hehehehe..semangat yg tiba2. At last bila baca entri ben yg latest..hasben tak jadi buat blog...dia akan share blog ngan aku. erkkkkkk :( and dia suruh aku join blog list ben. Okeyyy...aku akan join...

OK..ada 3 step mudah mcm yg berikut :

1. Letak banner ben ashaari blog ---> mudah sajer..seperti di atas dan di bawah entri ni
2. Letak tajuk entri : BLOG LIST BEN ASHAARI --> jg mudah..taip sajerrr
Link kan ke entri mr. ben----> sgt mudah..just klik di sini or di kedua2 banner ben ashaari
3. Kategori -pilih kategori blog : masakan, peribadi @ ibubapa---> haruslah PERIBADI


Selesai..tamat..nnt mr.ben akan singgah kat blog aku ni..or adakah perlu guna term "blog kami" since dah berkongsi blog ngan hasben (urmmm)..(^0^)



2 comments:

BEN ASHAARI said...

yearghh... blog kami... ramai dah buat gitu.. 2 dalam 1 .. hehe.. gud luck .. Kelab blogger mengalu alukan kehadiran anda .. jgn lupa join KELAB MASAKAN .. penuh resepi gitu..

azila said...

sungguh xsabar nak baca hasil tulisan partner baru itu..agak2nya apakah tajuk en3 pertamanya?F1 kah??heheh...